Dorst | straatinfo

brand politie meldingen

Bewoonster ernstig gewond bij brand in woning

brand

Bij een brand in een woning aan de Hazelaarstraat is de 48-jarige bewoonster ernstig gewond geraakt. Ze is in kritieke toestand overgebracht naar het Molengracht ziekenhuis in Breda. Haar toestand is zorgwekkend. De partner van de vrouw, een 49-jarige man en zijn 14-jarige dochter liepen door de brand inhalatieproblemen op. Ook zij zijn opgenomen in het ziekenhuis.

De hulpdiensten spoedden zich rond 04.00 uur naar de Hazelaarstraat na een ontvangen melding van een brand in een woning. De bewoners zouden op dat moment nog in het pand aanwezig zijn. Agenten die als eerste ter plaatse waren troffen op het dak de 49-jarige man en zijn 14-jarige dochter aan. Zij hadden zichzelf tijdig in veiligheid kunnen brengen door het huis via de eerste verdieping te verlaten. De man deelde de agenten mede dat zijn 48-jarige vrouw nog in de woning was. Door de enorme rookontwikkeling lukte het de politie niet het pand binnen te gaan. De brandweer startte direct met bluswerkzaamheden en vond de vrouw die ernstig gewond was. Nadat de brandweer de brand onder controle had, startte de politie met een eerste onderzoek. Dit onderzoek wijst uit dat er mogelijk sprake is van brandstichting. Auteur: Desir e Brabers

Soortgelijke berichten

Vrouw ernstig gewond bij inbraak
Winkel

Meisje gewond door hondenbeten
Maassluis

Politie zoekt getuigen inbraak
Wageningen

Slachtoffer aanrijding is overleden
Vaassen

Scooterrijder ernstig gewond na verkeersongeval
Rotterdam

Meisje ernstig gewond bij aanrijding
Koningslust

Onenigheid na online verkoop Beukelsdijk
Rotterdam

Vrouw (73) ernstig gewond na woninginbraak
Zwolle

Deltavlieger neergestort in Zoutelande
Zoutelande

Fietser gewond na botsing autobus
Groningen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio